Training 'GRIP OP JE GRENZEN'

“Het lukt me niet om mijn grenzen goed te bewaken”
Ik ben enthousiast en doe graag overal aan mee. Ik zeg vaak JA op de automatische piloot en ga in de 10e versnelling door het leven. Mijn agenda puilt uit van de afspraken. NEE zeggen doe ik liever niet want dan zet ik misschien wel de fijne vriendschap, de relatie met collega’s, klanten of mijn baas op het spel. Alles voor de goede vrede!

Hierdoor:

 • word ik vooral geleefd

 • kom ik niet aan ontspannen toe

 • maak ik keuzes waar ik niet 100% achter sta

 • ren ik mezelf voorbij

 • voel ik me gejaagd

 • ben ik prikkelbaar

 • loop ik steeds achter de feiten aan

 • ben ik moe

 • is het druk in mijn hoofd

 • heb ik geen tijd voor mezelf

 • ervaar ik een hoge werkdruk

 • ben ik er niet echt bij met mijn gedachte

 • is de balans werk-prive ver te zoeken

 • zeg ik JA terwijl ik NEE voel

Na de training:

 • Ben jij je bewust van waar jouw grenzen liggen

 • Merk je dat NEE zeggen eigenlijk minder moeilijk is dan je denkt

 • Weet je waar je je keuzes op baseert en waar je JA en waar je NEE tegen zegt

 • Signaleer je sneller wanneer je over je eigen grenzen gaat zodat je kunt bijsturen 

 • Zijn schuldgevoelens niet langer bepalend bij het wel of niet aangeven van grenzen

 • Geef je met meer zelfvertrouwen en daadkracht je grenzen aan

 • Ben je je bewust van oude patronen en oude valkuilen en hoe je deze kunt doorbreken

 • Weet je hoe je je grenzen op een respectvolle manier communiceert zonder het contact te verliezen

 • Ervaar je minder werkdruk

 • Loop je niet langer achter de feiten aan, maar bepaal je zelf waar jij je kostbare energie en tijd besteedt. 

De training wordt gegeven aan een kleine groep van maximaal 10 vrouwen.

In 4 avonden leer je hoe jij je grenzen op een natuurlijke en krachtige manier kunt bewaken en aangeven. Je legt een stevig fundament waar je de rest van je leven plezier van hebt. Je wordt niet langer geleefd maar je leid je leven.

Data: (Maandagavond van 20.00 – 22.00 uur)
6 maart
13 maart
20 maart
27 maart

Locatie:
Ulvenhout (vlakbij Breda)

Investering:
€ 239,- inclusief BTW

Voor wie:
Deze training heb ik ontwikkeld voor enthousiaste, positief ingestelde en ondernemende vrouwen die graag willen leren om op een natuurlijke en krachtige manier grenzen aan te geven. Vrouwen die echt gemotiveerd zijn om aan zichzelf te werken en zich realiseren dat de sleutel tot verandering bij henzelf ligt. Vrouwen die verlangen naar meer tijd voor zichzelf, meer regie en meer vrijheid. Of je nou een werknemer bent of een eigen bedrijf hebt, je bent van harte welkom om mee te doen aan de training.


Andere mogelijkheden:

Wil je liever niet in een groep leren hoe jij moeiteloos je grenzen kunt aangeven, dan kan ik je helpen met individuele coaching.
Vind je Ulvenhout te ver, dan kun je ook leren om je grenzen te bewaken met mij  online cursus, gewoon te volgen vanuit huis.
Wil je graag een training organiseren op locatie of binnen je bedrijf, laat het me weten en stuur me een mail: dionne@dionnehendriks.nl. Dan kunnen we overleggen wat de mogelijkheden zijn.