WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET - Fotoshoot

HEB JIJ GENOEG LEUKE FOTO’S VAN JEZELF VOOR OP SOCIAL MEDIA OF JE WEBSITE?

 

Je hebt een mooi (persoonlijk) blog geschreven en je gaat vervolgens op zoek naar een bijpassende visual. Omdat je graag wil dat jouw volgers op Social Media je beter leren kennen wil je ook regelmatig een afbeelding van jezelf plaatsen. Je hebt behoefte aan een stapel nieuwe, frisse, spontane en natuurlijke foto’s.

 

Blij – serieus – uitbundig – ingetogen – dromerig – krachtig – kwetsbaar – puur – spontaan – natuurlijk – jezelf zijn

 

Je hoeft niet langer te zoeken naar de juiste afbeelding! Hoe fijn is dat?

 

WIE IS DIONNE?

Ik doe wat mij blijheid en vrijheid geeft! En ik inspireer collega ondernemers om ook heel bewust te kiezen voor wat hen vrijheid geeft. Want daarvoor ben je tenslotte ondernemer geworden!

Voor mij is vrijheid met een camera de natuur in gaan. Maar me ook vrij voelen vóór de camera. Vrijheid is voor mij ook zichtbaar zijn op Social Media zonder me daar onzeker over te voelen. En dan gewoon mezelf zijn!

Ik heb een 5 jarige fotografie opleiding gevolgd en daarna een jaar lang mijn camera niet meer aangeraakt. In de laatste jaren van de opleiding zat er teveel ‘moeten’ op. Een jaar lang aan één project werken, het is niet mijn ding. Ik ben iemand die afwisseling nodig heeft en van vernieuwing houd. ‘Moeten’ zet me klem en maakt dat ik geen vrijheid ervaar.

Gelukkig heb ik het plezier in het fotograferen weer teruggekregen. Ik hou van het buitenleven, de natuur en de seizoenen. En daarom neem ik collega ondernemers graag mee de natuur in voor een fotoshoot.

HOE WERK IK?

Ik werk buiten!

Ik gebruik geen flitslicht maar maak gebruik van natuurlijk licht. Ik ben echt een buitenmens en daarom worden mijn foto’s altijd buiten gemaakt.


Ik hou van naturel!

Ik hou niet van jezelf mooier of beter voordoen dan je bent. Gewoon jezelf zijn, ook op foto’s. Ik fotoshop weinig. Dus voor gladde strakke huidjes moet je niet bij mij zijn. Maar wil je een natuurlijke foto van jezelf, dan ben je bij mij aan het juiste adres.


Ik hou van spontaan en gek!

Poseren, ik heb er zelf een hekel aan. Doe eens gek! Volg je impuls, klim in die boom als dat je leuk lijkt, spring van die tak als je daar zin in hebt of spring in het water, het levert fantastisch materiaal op! En als dat niets voor jou is, dan mag je natuurlijk ook gewoon een rustig plekje zoeken wat bij jou past.


Ik hou van sereen, ingetogen!

Ik maak niet alleen foto’s waar je lachend op staat maar ik maak ook foto’s die je kunt gebruiken op Social Media als je bijvoorbeeld een kwetsbaar verhaalt deelt. Want ook die momenten zijn er in je leven.


Als dit alles je aanspreekt ben je van harte welkom Thuis bij Dionne voor een fotoshoot.

Mail me dan en we maken een afspraak: dionne@dionnehendriks.nl

INVESTERING

Een fotoshoot van 2 uur Thuis bij Dionne.
Je betaalt 345,- euro exclusief BTW.
Je krijgt hiervoor ongeveer 15 foto’s die je kunt gebruiken voor Social Media of op je website.

Stel je eens voor hoe dat voor je is om zoveel leuke foto’s van jezelf te hebben!

Voel je YES dat lijkt me heel fijn, stuur me dan een mail en we maken een afspraak: dionne@dionnehendriks.nl

Desiree Castelijn, www.trendbubbles.nl

 


Phil van Son over de Fotoshoot Thuis bij Dionne
www.lifecoachphil.com


Nathalie Bougie, www.bijzondereigen.nl

Foto’s maken met Dionne is een feestje
Doordat ze me bij haar thuis ontving was de sfeer meteen gemoedelijk en ontspannen. Met mooie plekken te over om foto’s te maken. Dionne vraagt, luistert, denkt mee en komt met ideeën voor de foto’s, die ze tussendoor ook laat zien om af te stemmen of dit is wat je zoekt. Ik vond het fijn dat de shoot heel ontspannen ging. Natuurlijk moest ik poseren, dat hoort erbij, maar doordat ze je daar als het ware doorheen praat voelt het niet zo ongemakkelijk en gemaakt. Ik kijk terug op fijne middag die hele mooie foto’s heeft opgeleverd.

Extravert en Hooggevoelig, Marielle van der Burgt

Karen van de Wiel, www.karenvandewiel.nl

 

 

Thuisvoelen
Thuis bij Dionne was voor mij ook meteen ‘thuisvoelen’ bij Dionne. Ik zag als een berg op tegen de fotoshoot. Zichtbaarheid was nog wel een ding zeg maar. Maar zodra ze de deur opende kwam er een brede, vriendelijke lach op mij af die het ijs vrijwel direct liet smelten. Haar warmte, openheid en gemoedelijkheid stelde mij op mijn gemak. Ze nam me mee in haar ideeën en gaf aan dat als het niet oké voelde voor mij, we meteen de plannen zouden wijzigen. Na een paar wat onwennige foto’s voelde ik mezelf vrijer worden. Hing ik zelfs in de takken van de boom en zat ik in de kruiwagen. Ik ben super blij met het resultaat. En nòg blijer dat Dionne grotendeels mijn camera-bibbers heeft weggenomen. Het was geweldig! Pure, zachte kracht en soms een tikkeltje ondeugend. Helemaal zoals ik ben.
Marjolijn Knippels, www.diepzeeduiken.nl

Ze weet je authentiek vast te leggen Super aanrader om professionele foto’s te laten maken bij Dionne, ze weet je authentiek vast te leggen in een prachtige, inspirerende omgeving! Zeer blij met mijn reportage voor Pipinoche. Kirsten van der Linden, www.pipinoche.nl

Zenuwen verdwijnen
Het was een fantastische ervaring! We voelden ons welkom vanaf het eerste moment, jouw rust en de prachtige omgeving waren een topcombinatie om de zenuwen te laten verdwijnen.
Nikita Duweijn en Kelly de Neve, www.kellydeneve.be


Het lukte Dionne om mij de camera te doen vergeten.
Gisteren ging ik op de foto bij ‘Thuis bij Dionne’. Op de foto gaan vind ik vreselijk. Zodra er een lens op mij gericht wordt, word ik zenuwachtig en bewust van elk spiertje in mijn gezicht. Gevolg…. altijd wat krampachtige foto’s. Maar dankzij Dionne ging ik na een tijdje toch ontspannen op de foto. Het lukte Dionne om mij de camera te doen vergeten. Dus dank Dionne!

Martine van Nieuwenhuyzen, Illustraties

Monique Kotterer, KranioSakral, Zweden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rilana Altena, www.lunara.nl