sparren rondom het kampvuur 29 september

Je overweegt om een eigen bedrijf te starten en je zit vol met ideeën maar weet niet waar je moet beginnen. Of je hebt een eigen bedrijf en je merkt dat je niet echt vooruitkomt. Je twijfelt of je op de goede weg bent en je zit vol met vragen. Hoe nu verder? Je hebt behoefte aan een sparringpartner, iemand die je met je meedenkt, je eerlijke feedback geeft, je inspireert en je motiveert. Je aanzet tot actie nemen zodat je weer vol vertrouwen en vanuit lichtheid en plezier gaat ondernemen.

Hoe fijn is het om zo met een groep ondernemers te kunnen sparren? Ideeën uitwisselen, ervaringen delen en elkaar feedback geven. En dat gewoon op een relaxte manier rondom het kampvuur met gelijkgestemden onder het genot van een hapje en drankje.

KAMPVUUR SPAR AVOND

Een avond waarin je jezelf kunt zijn, kwetsbaar mag zijn en kunt delen wat je moeilijk vindt en en waar je tegenaan loopt. Waar jij mee zit, zitten jouw collega ondernemers ook vaak mee of hebben ermee gezeten. Ondernemen is niet alleen maar leuk, het is soms echt ook een uitdaging. Ik heb het zelf allemaal mogen ervaren dus ik weet hoe het voelt.

Op deze avond zal ik je, en natuurlijk andere collega ondernemers, van waardevolle feedback voorzien. Op deze manier kun je jezelf en je bedrijf een boost geven! Want werken aan jezelf is werken aan je bedrijf. Als je een succesvol bedrijf wilt opbouwen kom je er niet onderuit om ook aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Aan het einde van  de kampvuur avond weet je welke stappen je gaat zetten en welke acties je gaat nemen.

Samen sparren is samen groeien,
Om je bedrijf te laten bloeien!

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Praktische informatie

Datum: 29 september

Locatie: THUIS BIJ DIONNE  in Ulvenhout (Noord-Brabant)

Tijd: 20.00 uur tot 22.00 uur

Investering: € 25,- exclusief BTW inclusief een hapje en drankje

Aantal deelnemers: max 8
Vragen: dionne@dionnehendriks.nl