Training: 'Van persoonlijke vrijheid naar zakelijk succes' (5 oktober)

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN ZAKELIJK SUCCES GAAN SAMEN!

Ondernemen is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Het is vallen en weer opstaan. Het is leren van fouten. Maar het is ook keihard werken aan jezelf.

I know all about it! Ik weet dat je als ondernemer zo nu en dan vastloopt. Je wilt een goedlopend bedrijf. Je wilt meer inkomen genereren met wat je het liefst doet. Maar als je niet aan je mindset werkt dan blijft dit alles uit.

Er is niets frustrerender dan keihard werken aan je bedrijf en geen groei zien. Blijf dan maar eens gemotiveerd als ondernemer….

 

 

NA DE TRAINING:
Voel je de power in jezelf en laat je vol overtuiging zien waar je voor staat, waar je in gelooft en hoe je anderen kunt helpen.
Je gelooft weer in jezelf en daardoor gaan klanten ook in jou geloven!

MAAK DE SHIFT
Van jezelf klein houden naar een overtuigende ondernemer!
Van persoonlijke vrijheid naar zakelijk succes!

ONDERNEMEN ZONDER REM! Dat is vrijheid.

Ik wil je graag helpen, omdat ik weet dat het je zonder hulp niet gaat lukken. Het gaat je niet lukken om je oude patronen en belemmerende overtuigingen zelf aan te pakken. Gewoon omdat je je er vaak niet eens bewust van bent of omdat ze zo hardnekkig zijn.

Ik wil je laten zien hoe je een shift kunt maken in je manier van denken. Daarom organiseer ik een training voor ondernemers: ‘Van persoonlijke vrijheid naar zakelijk succes’.

Ik wil je helpen om die shift te maken omdat ik weet hoeveel het je oplevert! Ik wil je helpen, maar wil je ook geholpen worden? Ben je echt toe aan een volgende stap?

Schrijf je dan nu in voor deze training ‘Van persoonlijke vrijheid naar zakelijk succes’ op 5 oktober.

 

“ALLES DAT WERKELIJK GROOTS EN INSPIREREND IS, IS GECREËERD DOOR EEN INDIVIDU DAT KON WERKEN IN VRIJHEID”, Einstein

 

 

 

 

 

 


INFORMATIE

Datum: 5 oktober

Locatie: Thuis bij Dionne in Ulvenhout (Noord-Brabant)

Tijd: 10.00 tot 16.00 uur

Investering: € 99,- exclusief BTW en inclusief koffie/thee met wat lekkers maar ook een heerlijke vers bereide boerenlunch.

Aan deze training kunnen maximaal 5 vrouwelijke ondernemers meedoen. Ik vind het belangrijk dat er voldoende aandacht is voor elkaar en dat het persoonlijk blijft. Het gaat niet om het toepassen van een trucje maar het gaat om een transformatie die je met elkaar aangaat. Allemaal met hetzelfde doel: je persoonlijke vrijheid pakken om zakelijk succes te creëren. Deze dag sluiten we op een bijzondere manier met elkaar af met een despacho (vuurritueel).

 

Naar  ‘Thuis bij Dionne’