ZOMER - STILTE - DAG op vrijdag 23 juni

GENIETEN MET EEN GROTE G (zoals een deelnemer aan de stiltedag schreef)
Als ondernemer ben je bezig om een succesvol bedrijf op te bouwen en jezelf te ontwikkelen. Je creëert, lanceert, produceert, je bent zichtbaar en deelt waarde met je klanten. Hard werken en door! Eigenlijk ben je voortdurend in beweging en sta je in de DOE modus. Soms ben je zo hard aan het werk dat je vergeet om tijd in te bouwen om te ZIJN, de rust en stilte op te zoeken, te ontspannen, ervaringen te verwerken en te reflecteren. Tijdens de stiltedag ga je van ‘doing’ naar ‘being’.

Maar ook als je geen ondernemer bent, ben je van harte welkom om mee te doen aan deze stiltedag.

DE STILTE MET ELKAAR IS ZOVEEL KRACHTIGER DAN ALLEEN
De kracht van stilte is verwonderlijk. Je laat als vanzelf los wat niet meer voor je werkt, in het vertrouwen dat zich in de stilte inzichten en antwoorden aandienen die je leven en je werk zullen verrijken.

Op de STILTE-INSPIRATIE-DAG ga je op zoek naar wat er toe doet in het leven en in je werk!
Om opnieuw richting te bepalen en keuzes te maken. 
Heldere keuzes komen uit de stilte. In de stilte is er geen angst, twijfel of onzekerheid! Daar is het helder en eenvoudig. Daar is het puur en oprecht. Dat maakt de stilte zo intens en waardevol.

STILTE-INSPIRATIE-DAG

Deze dag sta je stil bij jezelf, je werk en je leven. Wanneer alle lawaai buiten, maar ook binnen in je tot zwijgen komt, kun je jezelf pas echt ontmoeten. Een dag los van alle dagelijkse hectiek. Even geen telefoon, geen internet, geen social-media. Een dag voor jou om op te laden, los te laten wat je niet meer dient en ruimte te maken voor nieuwe stappen. Om jouw unieke pad helder te krijgen.

Tijdens de stiltedag stap je uit je hoofd, ga je voorbij de gedachtestroom, voorbij het denken naar het voelen. Naar je intuïtie en je hart. Je komt thuis bij jezelf.

Je gaat opgeschoond en uitgerust weer naar huis met focus, richting en nieuwe frisse energie. Een groot cadeau aan jezelf en voor ondernemers van tijd tot tijd noodzakelijk.

A QUIET MIND IS ABLE TO HEAR INTUITION OVER FEAR
Ik begeleid je heel graag bij je reis naar binnen, naar jouw stilte, naar jouw antwoorden. Naar daar waar het rustig is, waar er geen belemmerende overtuigingen zijn, geen afleiding is en geen angsten zijn. Naar de stilte waar alles als vanzelfsprekend is. Naar nieuwe inspiratie!

Ik nodig je van harte uit om te ervaren wat de stilte jou voor moois brengt.

Programma

Ochtend: Koffie/thee met versgebakken taart, meditatie en een stiltewandeling in een stiltegebied.

Lunch: Versbereide lunch in stilte.

Middag: een krachtige visualisatie over loslaten en ruimte maken voor je verlangens, met afsluitend een kampvuur. Tijdens het kampvuur laat je los waar je afscheid van wilt nemen en maak je ruimte voor wat je meer wil toelaten in je leven.

Aan het eind van de dag is er ruimte om ervaringen uit te wisselen en bijzondere momenten te delen.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 23 juni

Locatie: Ulvenhout (Noord-Brabant)

Tijd: 10.00 tot 16.30/17.00 uur

Investering: € 79,- exclusief BTW

Direct aanmelden

ERVARINGEN

In de stilte vind je de antwoorden

Met deze zin in mijn achterhoofd en met de vraag of het pad dat ik momenteel bewandel met mijn bedrijf wel het juiste is, heb ik me opgegeven voor de stiltedag van Dionne. En ja, natuurlijk had ik ook zelf een hele dag in me eentje in het bos kunnen gaan wandelen, maar ik wist door eerdere ervaringen met Dionne dat dit veel meer inzichten zou gaan opleveren.

Hoewel ik me van te voren echt af vroeg of het niet heel moeilijk zou zijn om zo’n lange tijd stil te zijn in aanwezigheid van anderen, merkte ik dat het eigenlijk helemaal niet moeilijk vond. Ik ontdekte dat de rust in mezelf zit, hoe heerlijk is dat! De antwoorden op mijn vraag kwamen als vanzelf, door “symbolisch” het bospad te bewandelen.

Juist door de stilte in de aanwezigheid van anderen te ervaren, voel je verbondenheid met de ander, maar vooral met jezelf heel sterk. Door de zachtheid van Dionne, die ze van nature  heeft, durf je jezelf als vanzelf kwetsbaar op te stellen. De heerlijke lunch en de vrijwillige evaluatie/reflectie met de anderen in de middag maakte de dag compleet.

In complete rust en de antwoorden op mijn vraag ben ik weer naar huis gegaan en heb nog dagen nagenoten van deze dag. “Echt een cadeautje voor mezelf”. En ja, het kan maar zo zijn, dat ik de volgende keer weer mee doe.

Monica Bodt www.thuismetmoon.nl

De stiltedag Thuis bij Dionne was een verademing. Zowel bij Dionne thuis, als in de natuur waar de wandeling was. Ik ervaar stilte altijd als helend en voedzaam. En samen is de stilte nog krachtiger. Een aanrader!

Nathalie Bougie www.bijzondereigen.nl

Video: Celine Lustig www.pureinbalance.nl