Natuurcoaching & Readings

Ik coach enthousiaste en ondernemende vrouwen die in korte tijd willen leren om grenzen aan te geven en bij voorkeur 1 op 1 willen werken. Daarnaast geef ik (business) readings.


1 OP 1 (NATUUR)COACHING ‘GRENZEN BEWAKEN’
Ik werkt het liefst in de natuur. Tijdens de wandeling kijken we samen naar hoe jij omgaat met jouw grenzen. Waar liggen je grenzen, wat houdt je tegen om grenzen te stellen en wat heb je nodig om moeiteloos je grenzen aan te geven. Een onderdeel van de coaching is een wandelreading. Tijdens de reading komt naar boven wat je blokkades, belemmeringen en oude patronen zijn en wat je nodig hebt om meer te leven vanuit je verlangens en behoeftes.
De 1-op-1 coaching is maatwerk en volledig afgestemd op jouw persoonlijke hulpvraag. Heb je interesse, mail me dan op dionne@dionnehendriks.nl zodat we een vrijblijvende Skype afspraak kunnen plannen. Dan vertel ik je meer over het 1-op-1 traject en kun jij je hulpvraag toelichten.

Ervaringen
“Als er iemand krachtig is in het stellen van grenzen, is het Dionne wel. Ik heb haar leren kennen als een hele inspirerende vrouw, die in alles wat ze doet voorleeft hoe ze grenzen stelt. Ik heb bij haar een VIP-dag gedaan. In het bos. Echt iets wat ik iedereen aan kan raden. Nog steeds haal ik het beeld naar voren wat uit de reading komt. Net als alle praktische tips. Het helpt me nog steeds met het nemen van beslissingen. Mijn ervaring is dat dit essentieel is als ondernemer om te doen. Wat gebeurt er als je het niet doet, en geen grenzen stelt? Dionne kan je hier als geen ander bij helpen. Een vrouw uit duizenden. Dank je Dionne, voor alles wat je mij hebt gebracht!”
Margaretha Sanjee Schokker – www.volgjehartspecialist.nl

Wauw gisteren een hele speciale dag gehad. Dank je wel Dionne. Wat hield het in. We dragen allemaal ons verleden mee en daar ben ik samen met Dionne mee aan de slag gegaan. Mijn grootste inzicht is dat juist door wat ik heb meegemaakt het mij de kwaliteiten heeft gegeven die ik nu heb. Waar ik nu mijn werk mee doe, mensen mee kan helpen. Dus dank je wel rugzak ik heb je niet meer nodig ik ga verder met een lichte zak op mijn rug en pak eruit wat ik nodig heb!
Francis Keek – www.franciskeek.nl

(BUSINESS) READINGS

Als zelfstandig ondernemer zijn persoonlijke blokkades onlosmakelijk verbonden met je bedrijf. Blokkades kunnen het maken van duidelijke keuzes in de weg staan of verhinderen je om jezelf en je bedrijf door te ontwikkelen. Met een reading krijg je direct inzicht in je blokkades en hoe je deze achter je kunt laten zodat jouw bedrijf tot bloei kan komen.

Tijdens de reading tune ik op jou in en krijg ik beelden en woorden over dingen die op dit moment in jouw leven spelen en waar jij je meer bewust van mag worden. Bewustwording vormt de basis voor groei en ontwikkeling zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Het wordt duidelijk waarmee je worstelt, wat je blokkades zijn, waardoor je geremd wordt, wat je graag anders zou willen zien in je leven, waar je naar verlangt, waar je over twijfelt met je bedrijf, waarom je blijft uitstellen en niet in actie komt of wat je nodig hebt om nieuwe stappen te kunnen zetten om je bedrijf nog succesvoller te maken.

Mijn readings zijn heel concreet, down to earth en niet zweverig! Een reading werkt op een diepe laag waardoor in relatief korte tijd veel resultaat bereikt kan worden.

Een reading zorgt voor

 • Focus
 • Helderheid
 • Overzicht
 • Richting
 • Inzicht
 • Het opheffen van blokkades
 • Oplossen van dilemma’s
 • Bewustwording

Een reading kan de volgende resultaten opleveren:

 • Krachtige keuzes
 • Positieve mindset
 • Groei en succes
 • Daadkracht
 • Vertrouwen

Skype reading
Investering skype reading:  € 97,- exclusief BTW
Duur:                                       maximaal 1 uur

Wandelreading
Investering wandelreading:  € 119,- exclusief BTW
Duur:                                        maximaal 1 ½ uur
Locatie:                                    Ulvenhout (Noord-Brabant)

 

Als je graag een afspraak wilt maken voor een reading, stuur dan een mail naar: dionne@dionnehendriks.nl.
Ook als niet ondernemer kun je een reading bij me boeken.

 

natuurcoaching

Ervaringen

Het was zo’n bijzondere wandeling voor mij samen met jou! Ik heb nog nooit een reading gehad, en dit was fantastisch! En de bossen zijn prachtig, wat een gebied!  Wat je tijdens de wandeling beschreef was allemaal zo herkenbaar en doet er voor mijn gevoel echt toe. Mijn grootste eyeopener was dat ik een speels iemand ben. Ik wist dit natuurlijk wel, maar heb het mij nooit zo gerealiseerd als onderdeel van mijzelf. En dat het zo’n belangrijk onderdeel is van mijzelf in mijn relaties en werk. Ik probeer nu niets te ‘moeten’ en dat geeft voor nu rust.
Lieve Dionne, zo ontzettend bedankt voor onze mooie ochtend. Je doet dit heel prettig, respectvol en liefdevol en dat is erg fijn”. – Anne

Vanaf het moment dat ik bij Dionne het tuinpad op liep veranderde er al iets. Ik voelde me meteen thuis. En niet gewoon ‘thuis’, maar echt thuiskomen. Tijdens de reading zette dit gevoel alleen maar door. In het bos, tijdens de wandeling, gebeurde het ‘vanzelf’. De aarding, de inzichten, de energie. Ik hoefde niks te zeggen, Dionne ‘zag’ mij meteen en sloeg de spijker op zijn kop. Voor mij een feest der herkenning en een wake up call. Want iets weten is één, maar Dionne maakt het op haar eigen manier, prettige manier, weer heel actueel. Een krachtig mooi mens, waar je je thuis voelt en waar je thuiskomt.” – Loeke