Gratis e-book: 'Grenzen aangeven zonder schuldgevoel'

Je persoonlijke grenzen bewaken en aangeven gaat vaak gepaard met schuldgevoel.

Hoe vaak komt het niet voor dat je toch maar JA zegt terwijl je het liefst NEE zou willen zeggen omdat je bang bent voor de reactie van de ander of omdat je bang bent dat je je anders schuldig gaat voelen. Of je bent opgelucht dat je eindelijk je grenzen hebt aangegeven en dan komt meteen het schuldgevoel naar boven waardoor alle opluchting in één keer verdwenen is.

Grenzen bewaken en aangeven is noodzakelijk voor je gezondheid, welzijn en levensgeluk. Of je nou een baan hebt, een eigen bedrijf of thuismoeder bent, je krijgt er altijd mee te maken. Hoe fijn zou het zijn als je je grenzen kunt aangeven zonder je daar schuldig over te voelen?

Wil je mijn gratis e-book ontvangen, laat dan hieronder je naam en mailadres achter.

Dionne heeft een hele fijne liefdevolle energie, waardoor je je bij haar heel welkom en vertrouwd voelt. Zij heeft veel ervaring met het altijd klaarstaan voor anderen en weet wat dat kost maar ook hoe je met liefde je eigen grenzen kunt respecteren. Met haar kennis, ervaring en methodes maakt ze van grenzen bewaken iets zachts en krachtig tegelijk. Haar lessen hebben een groot effect op de manier waarop je omgaat met drukte en je eigen enthousiasme waardoor je meer resultaat boekt en een fijner leven leidt.

Dolly Heuveling van Beek

Dionne is de Nederlandse expert als het om grenzen gaat. Grenzen herkennen, aangeven en voelen. Ik voel nu in situaties heel snel aan of ik iets wil of dat het bij een grens zit. Omdat ik een bezige bij ben met veel ideeën is het ook belangrijk om bij mezelf grenzen te ervaren. Dionne is ontzettend gemotiveerd en stimuleert je om er bij te blijven, door te pakken en koppelt heel makkelijk terug. De kracht van grenzen heeft mij opgeleverd dat ik mijn grenzen beter herken, voel en er naar luister.

 

Carolien van de Kamp