“Ik vind het lastig om NEE te zeggen”

“Mijn grenzen bewaken vind ik een hele uitdaging?”

In de online cursus “Moeiteloos je grenzen aangeven” leer je
stapsgewijs hoe jij jouw grenzen kunt voelen, bewaken én op een respectvolle en natuurlijke manier communiceert.

Je volgt deze online cursus in je eigen tempo vanuit huis.

dionne hendriks close

Mijn naam is Dionne Hendriks en ik help enthousiaste en positief ingestelde vrouwelijke ondernemers en professionals met het moeiteloos aangeven van grenzen zodat ze minder (werk) stress ervaren en meer tijd voor zichzelf krijgen. Ik leer ze NEE zeggen!

Grenzen aangeven was ook voor mij niet altijd vanzelfsprekend. Ik was bang om vriendschappen te verliezen, onsympathiek of egoïstisch gevonden te worden en een slechte werknemer of coach te zijn. Iedereen mocht me juist zo graag omdat ik altijd zo aardig, opgewekt en behulpzaam was. En dat wilde ik niet op het spel zetten. Ook al was ik aan het eind van mijn latijn……. Door schade en schande wijs geworden, ben ik beter voor mezelf gaan zorgen en mijn grenzen gaan bewaken. Ik zeg nu NEE als ik NEE voel en JA als ik JA voel!

Mijn leven is nu zoveel mooier, relaxter en oprechter geworden. Dat gun ik jou ook!

Daarom heb ik een eigen methode ontwikkeld en mijn kennis uit opleidingen en persoonlijke ervaringen, verwerkt in een online coachingscursus waarin je leert hoe jij jezelf op één plaatst en zorgt dat je net zo gemakkelijk NEE als JA kunt zeggen.

“Dankzij mijn grenzen heb ik ruimte!”

HOE ZOU HET ZIJN ALS:

 • Je baas bent over je eigen agenda en jij zelf bepaalt aan wie jij je kostbare tijd besteedt

 • Je gewoon kunt uitspreken hoe je je voelt en je niet anders voor hoeft te doen

 • Je weer de vrijheid ervaart waarnaar je verlangt

 • Je zonder schuldgevoel of angstgevoel je grenzen kunt aangeven

 • Jij je weer energiek voelt

 • Je het gevoel hebt dat jouw behoeften er ook toe doen

 • Je voldoende vrije tijd maakt voor jezelf om te genieten en ontspannen

 • Je op een natuurlijke manier “NEE” kunt zeggen tegen je kinderen, partner, familie, vrienden, collega’s, baas, klanten

 • Je voldoende tijd en aandacht besteedt aan je kinderen en je partner

 • Je kunt dealen met reacties van anderen als je NEE zegt

 • Je eigen pad kiest en keuzes maakt waar je 100% achter staat

 • Je respect van anderen ontvangt, omdat je jezelf respecteert

 • Je balans ervaart tussen geven en nemen

 • Kortom: Het leven kunt creëren waar jij gelukkig van wordt

Grenzen hebben altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Vooral toen ik ze nog niet herkende, altijd overschreed en ik uitgeput was. Alles voelde als ‘moeten’. 

Dionne heeft mij op praktische wijze en vanuit compassie gewezen op mijn eigen keuze.
De keuze om me bewust te worden van mijn grenzen, deze te herkennen en te bewaken.
Ik pas de lessen die ik heb geleerd van Dionne nog iedere keer toe wanneer ik weer af dreig te glijden in oude patronen van Ja zeggen zonder te voelen of het wel een Ja of Nee is.

Ik kan inmiddels zonder mezelf schuldig te voelen “Nee” zeggen op een hulpvraag die echt niet bij me past en me meer energie kost dan oplevert.

Femke Hertog
Modules online cursus
 • Module 1: Maak keuzes: waar zeg je JA tegen en waar NEE

 • Module 2: Lichaamswijsheid: leer de signalen van je lichaam kennen en voel je grenzen

 • Module 3: Neem regie: krijg grip op je belemmerende gedachten

 • Module 4: Emoties de baas: omgaan met lastige emoties zoals angst, schuldgevoel en schaamte

 • Module 5:  Communicatie: respectvol communiceren van jouw grenzen

WAT KUN JE VERWACHTEN?

 • 10 weken lang deelname aan het online coachingsprogramma ‘Moeiteloos je grenzen stellen’

 • Elke twee weken op vrijdag een lesmodule met een uitlegvideo, opdrachten, oefeningen, visualisaties, en nog veel meer

 • Een exclusieve besloten Facebookgroep om ervaringen te delen, vragen te stellen & elkaar te inspireren en te motiveren

 • Een mooi werkboek om de opdrachten in te maken

 • Live Kick off middag met praktische oefeningen

 • Individuele skype coachsessies

 • Exclusieve bonussen van Dolly Heuveling, Céline Lustig & Frederike Mewe

 

NA DIT PROGRAMMA

 1. Weet jij hoe je kunt omgaan met angst en schuldgevoelens

 2. Kun je duidelijk en respectvol communiceren (verbaal en non-verbaal) waar jouw grens ligt

 3. Krijg jij meer regie over jouw leven en maak je keuzes die bij jou passen

 4. Kun jij jezelf meer op de voorgrond plaatsen

 5. Voel je sneller in je lichaam wanneer je over je grenzen gaat

 6. Kun jij effectief reageren op lastige reacties van anderen

 7. zeg je JA als je ook een JA voelt en NEE als je ook een NEE voelt

 8. Weet je hoe je grenzen kunt aangeven zonder de verbinding met de ander te verliezen!

Als ondernemer en moeder van 2 jonge kinderen is het eigenlijk altijd druk. Om alle ballen in de lucht te houden en ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is, vergeet ik mezelf nogal eens. Zo erg zelfs dat ik er ziek van werd. Er moest dus iets gebeuren. Dat is de reden dat ik mee heb gedaan aan het programma ‘De kracht van Grenzen’. En ik kan het iedereen aanraden! Dionne is een warme vrouw die weet waar ze het over heeft. Aan haar adviezen merk je dat ze een echte ervaringsdeskundige is. Elke week ontvang je verschillende oefeningen die helpen om je grenzen te herkennen en aan te geven. En het fijne is dat je deze oefeningen steeds opnieuw kunt doen. Dus mocht je later weer vastlopen dan heb je oefeningen om naar terug te gaan. Ik heb mijn grenzen in elk geval veel beter in beeld en geef deze steeds beter aan. Dit zorgt ervoor dat ik meer energie heb, productiever ben en meer van mijn leven geniet. Dat wil toch iedereen?

Hilde Radt

Ik heb erg veel inzichten gekregen door dit programma en veel geleerd over mezelf. Je krijgt in dit programma echt hele goede tools om op een ander manier naar dingen te gaan kijken. Ik ben mezelf belangrijker gaan vinden en sta krachtiger in mijn schoenen. Ik weet beter hoe ik kan communiceren, zodat ik op een meer natuurlijke manier grenzen kan aangeven. Ik merk ook dat dit nu een stuk beter gaat. Ik voel me nu minder schuldig als ik grenzen aangeef. Merk ook dat de mensen om me heen dit juist als prettig ervaren. Ik ben hierin ook wat duidelijker geworden. Dit geeft me wat meer rust en ook meer vertrouwen om ermee door te gaan. Ik weet nu waar sommige gevoelens vandaan komen en kijk er daardoor op een andere manier naar.

Ik vind vooral de enthousiaste aanpak van Dionne bijzonder. Af en toe een filmpje op Facebook om je te stimuleren. Ook fijn om de eigen ervaringen van Dionne te horen. Dit sterkt je toch in het gevoel dat jij het op een gegeven moment ook zo gaat ervaren.”

Cynthia Kientz
Investering online programma


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in D:\appdata\IIS\vhosts\dionnehendriks.nl\httpdocs\wp-content\plugins\pricingtable\templates\pricingtable.php on line 81
Basis
€259,- inclusief BTW
5 modules in 10 weken
Video met uitleg en opdrachten
Werkboek
6 maanden toegang tot de opdrachten
Besloten Facebookgroep om elkaar te motiveren
2 keer online vraag & antwoord sessie (groep)
3 Bonussen
 
 

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in D:\appdata\IIS\vhosts\dionnehendriks.nl\httpdocs\wp-content\plugins\pricingtable\templates\pricingtable.php on line 81
Plus
€479,- inclusief BTW
5 modules in 10 weken
Video met uitleg en opdrachten
Werkboek
1 jaar toegang tot de opdrachten
Besloten Facebookgroep om elkaar te motiveren
2 keer een online vraag & antwoord sessie (groep)
3 Bonussen
3 individuele skype gesprekken van 30 minuten
Live middag: oefenen in de praktijk

“Als je NEE zegt tegen de ander, zeg je JA tegen jezelf.”

dolly heuveling van beek

BONUS 1: Meditiatie sessie van Dolly Heuveling van Beek

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je te doen hebt in je leven? Wat als je jezelf toestaat om te onderzoeken wat je grote dromen zijn. Na een studie sociologie en een onbevredigende carrière in de PR ontdekte Dolly de sleutels die leidden tot de verwezenlijking van het ene na het andere droomdoel. Ze ontdekte haar droomwerk! Dolly helpt jou ook graag om te stoppen met twijfelen, uitstellen en zoeken en te starten met jouw droomdoelrealisatie. Dolly heeft voor jou een meditatie opgenomen die de verbinding met jezelf verstevigt.

celine lustig

BONUS 2: Céline Lustig – 7 dagelijkse mindful rituelen om direct meer balans en rust in je leven te creëren.

Céline kent het verschil heel goed zijn tussen geleefd worden door stress, vermoeidheid, onrust, lichamelijke klachten én een leven wat rust, blijheid en positieve energie geeft, puur door het terugvinden van de balans. Door een integrale mind/lichaam coaching aanpak helpt zij ambitieuze drukke vrouwen om de rust in hun leven terug te vinden en meer ruimte te creëren om hun droomleven te herontdekken.

frederike mewe

BONUS 3: Frederike Mewe – Visualisatie oefening waarmee jij meer levensflow kunt ervaren

Stel je eens voor dat je jouw eigen pad zou volgen? Meer je hart zou volgen? Jouw levensflow zou ontdekken? Frederike Mewe is psycholoog en loopbaanprofessional op het gebied van ontdekken van wat je echt wilt, het vinden van je levensflow. In haar werk maakt ze veel gebruik van visualisaties omdat het een enorm krachtig middel is om erachter te komen wat je dromen zijn, contact te maken met je gevoel en mogelijkheden te gaan zien die je niet voor mogelijk had gehouden. Voor jou heeft ze een krachtige visualisatie gemaakt waarmee jij meer levensflow ervaart.

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit programma geschikt?

Voor positief ingestelde, enthousiaste vrouwen die gemotiveerd zijn en willen leren hun grenzen beter te bewaken en aan te geven. Vrouwen die zich realiseren dat de sleutel tot verandering bij henzelf ligt en niet bij het willen veranderen van anderen.

Voor wie is dit programma NIET geschikt?

Voor vrouwen die steeds JA MAAR zeggen en er nog niet klaar voor zijn om aan zichzelf te werken. Die zich nog niet realiseren dat verandering bij jezelf begint en niet bij de ander. Het online programma is een coaching programma voor persoonlijke ontwikkeling en geen vervanging van welke vorm van therapie dan ook. Als je twijfelt neem dan gerust contact met me op.

Hoeveel tijd gaat het me kosten?

Je besteedt ongeveer twee uur per twee weken aan het maken van de opdrachten. Daarnaast oefen je om je nieuwe inzichten te integreren in je dagelijks leven.

Kan ik er langer dan 10 weken over doen?

Ook na 10 weken blijft het programma voor jou beschikbaar. Dus je kunt het volledig in eigen tempo volgen.

Wanneer ontvang ik de wekelijkse filmpjes?

Op vrijdagochtend ontvang je een mail met een link naar de weekopdracht. Deze staat voor je klaar in een online omgeving. Jij hebt dan twee weken de tijd om de opdrachten te maken.

“Zeg vandaag nog JA tegen jezelf en ervaar hoe je leven verandert als jij je grenzen aangeeft en moeiteloos NEE zegt”


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in D:\appdata\IIS\vhosts\dionnehendriks.nl\httpdocs\wp-content\plugins\pricingtable\templates\pricingtable.php on line 81
Basis
€259,- inclusief BTW
5 modules in 10 weken
Video met uitleg en opdrachten
Werkboek
6 maanden toegang tot de opdrachten
Besloten Facebookgroep om elkaar te motiveren
2 keer online vraag & antwoord sessie (groep)
3 Bonussen
 
 

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in D:\appdata\IIS\vhosts\dionnehendriks.nl\httpdocs\wp-content\plugins\pricingtable\templates\pricingtable.php on line 81
Plus
€479,- inclusief BTW
5 modules in 10 weken
Video met uitleg en opdrachten
Werkboek
1 jaar toegang tot de opdrachten
Besloten Facebookgroep om elkaar te motiveren
2 keer een online vraag & antwoord sessie (groep)
3 Bonussen
3 individuele skype gesprekken van 30 minuten
Live middag: oefenen in de praktijk