Training 'LEER NEE ZEGGEN' en je grenzen goed bewaken

“Het lukt me niet om mijn grenzen goed te bewaken”
Ik ben enthousiast en doe graag overal aan mee. Ik zeg vaak JA op de automatische piloot en ga in de 10e versnelling door het leven. Mijn agenda puilt uit van de afspraken. NEE zeggen doe ik liever niet want dan zet ik misschien wel de fijne vriendschap, de relatie met collega’s, klanten of mijn baas op het spel. Alles voor de goede vrede!

Hierdoor:

 • word ik vooral geleefd

 • kom ik niet aan ontspannen toe

 • maak ik keuzes waar ik niet 100% achter sta

 • ren ik mezelf voorbij

 • voel ik me gejaagd

 • ben ik prikkelbaar

 • loop ik steeds achter de feiten aan

 • ben ik moe

 • is het druk in mijn hoofd

 • heb ik geen tijd voor mezelf

 • ervaar ik een hoge werkdruk

 • ben ik er niet echt bij met mijn gedachte

 • is de balans werk-prive ver te zoeken

 • zeg ik JA terwijl ik NEE voel

 

 

Na de training:

 • Ben jij je bewust van waar jouw grenzen liggen

 • Merk je dat NEE zeggen eigenlijk minder moeilijk is dan je denkt

 • Voel je in je lichaam wanneer je grenzen overschreden worden

 • Heb je minder last van schuldgevoelens

 • Geef je met meer zelfvertrouwen en daadkracht je grenzen aan

 • Hef je blokkades op die je belemmeren om NEE te zeggen

 • Weet je hoe je je grenzen op een respectvolle manier communiceert

 • Ervaar je minder werkdruk

 • Loop je niet langer achter de feiten aan, maar bepaal je zelf waar jij je kostbare energie en tijd besteedt. 

De training wordt gegeven aan een kleine groep van maximaal 10 vrouwen.

In deze training leer je hoe jij je grenzen op een natuurlijke en krachtige manier kunt bewaken en aangeven. Je legt een stevig fundament waar je de rest van je leven plezier van hebt. Je wordt niet langer geleefd maar je geeft zelf invulling aan jouw leven.

Data: zaterdag 24 februari 2018

Locatie:
Thuis bij Dionne
Ulvenhout (vlakbij Breda)

Investering:
€ 97,- exclusief BTW

Voor wie:
Deze training heb ik ontwikkeld voor enthousiaste, positief ingestelde ondernemende vrouwen of professionals die willen leren om op een natuurlijke en krachtige manier hun grenzen aan te geven. Vrouwen die echt gemotiveerd zijn om aan zichzelf te werken en zich realiseren dat de sleutel tot verandering bij henzelf ligt. Vrouwen die verlangen naar meer tijd voor zichzelf, meer regie en meer vrijheid zowel in hun leven als in hun werk.


Andere mogelijkheden:

Individuele coaching:
Wil je liever niet in een groep leren hoe jij moeiteloos je grenzen kunt aangeven, dan kun je ook 1 op 1 met mij werken.
Online leren grenzen stellen
Is de afstand voor jou een probleem? Dan kun je ook leren om je grenzen te bewaken met mijn online cursus, gewoon vanuit huis te volgen in je eigen tempo.
InCompany training:
Wil je graag een training organiseren op locatie of binnen je bedrijf? Mail dan naar: dionne@dionnehendriks.nl. Dan kunnen we overleggen wat de mogelijkheden zijn.